Testimonials

можете да се доверите на него и да разчитате на услугите му за всичко, свързано с уебсайтове…

"Познавам Георги отдавна и мога да кажа, че името му е сред доказалите се професионалисти и топ SEO експерти в България. Имам преки наблюдения над работата му, тъй като той избира SuperHosting.BG за хостинг партньор на множество собствени сайтове и бизнес проекти на свои клиенти. Радвам се, че доверието е взаимно и Георги е наш доверен реселър партньор. Често с него сме част от лекторите на редица конференции, където имаме възможност да се срещнем и да обменим експертиза. Смятам, че можете да се доверите на него и да разчитате на услугите му за всичко, свързано с уебсайтове."

Снимка на Любомир РусановЛюбомир Русанов
Управител на
СуперХостинг.БГ

нямам съмнение в неговите качества и умения и го препоръчвам на всеки, който би му доверил новия си проект…

"Познавам Георги повече от 5 години и още от първото ни запознанство си личеше професионализъм, с който работи. През годините имаме различни допирни точки и винаги е подхождал много педантично и отговорно. Нямам съмнение в неговите качества и умения и го препоръчвам на всеки, който би му доверил новия си проект. Георги също така e голям партньор на ICN.Bg и съм изключително щастлив, че използва професионалните ни хостинг услуги. "

Снимка на Юлиян БoриславовЮлиян Бoриславов
Собственик и управител на
ICN.bg

един от водещите експертни лица в сферата на оптимизацията за търсачки…

"Познавам Георги Стафанов (Gan) още от времето, в което SEO беше непонятно за доста хора. Той и до днес е един от водещите експертни лица в сферата на оптимизацията за търсачки. Винаги запознат с новостите и готов да съдейства на всеки един, който търси SEO за своя бизнес."

Снимка на Любомир АтанасовЛюбомир Атанасов
Собственик на SEO и Онлайн Маркетинг Агенция
SEOMAX

сериозен и отговорен, човек, на който може да се разчита за създаване и поддръжка на онлайн бизнес…

"Като организатор на първата SEO конференция в България и една от първите SEO фирми - SEOM, се запознах с Георги Стефанов. Той беше наш конкурент, но винаги сме били в приятелски отношения и сме си помагали взаимно. Няколко пъти съм канил Георги като лектор на събитията, които организирах, заради неговите експертни качества и висок професионализъм. Притежавам онлайн магазини и ползвах услугите на екипа на Георги за тестове на магазина с цел подобряване на удобството за ползване и увеличение на продажбите. Смело мога да препоръчам Георги като сериозен и отговорен, човек, на който може да се разчита за създаване и поддръжка на онлайн бизнес."

Снимка на Огнян МладеновОгнян Младенов
Собственик на SEO агенция
SEOM и онлайн магазин Aloha.bg

професионалист, който поема отговорност и работи усърдно... един от първите специалисти в областта на SEO…

"Професионалист, който поема отговорност и работи усърдно, Георги Стефанов е един от първите специалисти в областта на Search Engine Optimization у нас, който има достатъчно натрупан опит и експертиза в областта. През годините сме колаборирали с него по различни проекти, които са завършвали с успехи. Препоръчвам го като човек, от който лично съм виждал неколкократно отговорно и адекватно отношение в работата."

Снимка на Иво ИлиевИво Илиев
Собственик на маркетинг агенция
InteractAGE

горещо препоръчвам услугите на Георги Стефанов свързани със защита на сайтове и данни…

"Използвал съм услугите на Георги Стефанов няколко пъти за неща с подобряване на сигурността на сайтовете на компанията, която управлявам и бях приятно изненадан от професионализма и високото ниво на работа. Горещо препоръчвам услугите на Георги Стефанов свързани със защита на сайтове и данни, за да сте спокойни за вашия онлайн бизнес."

Снимка на Бисер ВарчевБисер Варчев
собственик на
Варчев финанс

ще свърши качествено възложената му работа в рамките на предварително уговорените срокове…

"С Георги се познаваме от повече от 15 години. В продължение на няколко години работихме съвместно по уеб проекти за телекоми, в това число интерфейси към билинг системи, складови системи и фирмени портали. Преди около две години отново работих с Геороги, когато нашата фирма имаше нужда от уеб разработчик, който да свърже нашия уебсайт с външна уеб ситема посредством API-та. Препоръчвам го като сериозен и отговорен човек, който ще свърши качествено възложената му работа в рамките на предварително уговорените срокове."

Снимка на Пламен БарухПламен Барух
CIO на Extreme Broadband Services

препоръчвам горещо и вярвам, че би се справил с всеки проект…

"С Георги Стефанов се познавам още от 2009 г., когато заедно работихме върху среден по големина проект. През годините още няколко пъти съм му поверявал важни и значими проекти за сайтове, нуждаещи се от онпейдж или офпейдж оптимизация, като винаги е успявал да извлече максимума, предвид големината на бюджетите и трудността на нишите. Тъй като винаги е спазвал предварително договорените срокове и всеки път съм оставал доволен от качеството на неговата работа го препоръчвам горещо и вярвам, че би се справил с всеки проект, независимо от големината или сложността му! "

Снимка на Николай КръстевНиколай Кръстев
от уебстудио
NT Websites

Заб. Тази страница е в процес на изграждане. Очаквайте скоро още препоръки...