Успехът на вашия бизнес зависи от присъствието му в интернет.

Независимо дали стартирате сега или търсите помощ за вашия вече работещ уебсайт, мога да ви предложа знания и опит, за да ви помогна да постигнете желаните резултати.

Продавайте онлайн!

Разширете бизнеса си, като създадете онлайн магазин за електронна търговия, който ще ви позволи да продавате денонощно и сигурно на купувачи по целия свят. Ако предлагате услуги, поръчайте нов модерен бизнес сайт, който ще ви даде възможност да представите своята дейност на огромен брой потенциални клиенти онлайн.

Изграждане на модерен и удобен уебсайт, магазин или блог

Мога да ви помогна да обновите вашия остарял сайт или да създам нов модерен сайт за вашия онлайн бизнес, който да увеличи доверието на вашите клиенти. Получавате динамичен уебсайт, удобен за мобилни устройства, който има система за управление на съдържанието, от където лесно и без нужда от технически познания да управлявате съдържанието на вашия сайт.

SEO услуги за увеличение на продажбите

SEO е един от най-ефективните онлайн маркетинг канали. Това е процес за постоянно подобряване на вашия сайт и увеличение на онлайн продажбите. Имам огромен опит в тази област от 2006 г. и съм класирал множество сайтове на първо място в Google. Вижте повече информация.

Ускоряване бързината на сайт

Бързината на уебсайт става един от най-важните фактори за класиране в Google от май 2021 г и е изключително важен за бизнес сайт. Всяка секунда по-бавно зареждане води до загуба на клиенти. Може да проверите бързината на зареждане на този сайт с инструмент на Google за тестове на скорост PageSpeed Insights. и да се уверите, че знам за какво говоря. Максималната оценка е 100 точки :)

Регистриране на домейн и хостинг

Всеки бизнес сайт трябва да има свой домейн (интернет име) и хостинг (място за разполагане на файловете на сайта). Това ще ви даде възможност да имате професионална уеб поща, която завършва с вашия домейн. Ако все още нямате домейн и хостинг мога да ви помогна с избора и закупуването им за вашия нов сайт и да ви предоставя кодове за отстъпка от цените на избран от вас хостинг доставчик. Също така разполагам с множество кратки домейни с история подходящи за бизнес.

Подобряване на сигурността на сайта

Ако имате работещ уеб сайт, който е бил създаден отдавна е силно вероятно, той да е изложен на риск от компрометиране (хакване). Ако това се случи, може да има сериозни последствия за бизнеса, като открадване на лични данни на клиенти, спиране на работата на сайта за дълго време, скрито открадване на клиенти и мн.др., което да доведе до загуба на доверие в сайта, загуба на клиенти и уронване на престижа на фирмата ви. Предлагам услуги за подобряване на сигурността на вашия сайт.

Консултации за оптимизиране на онлайн бизнеса

Предлагам SEO консултации за чувствително подобрение на бизнес сайтове и увеличение на продажбите. За удобство консултациите могат да бъдат извършени онлайн, чрез видеовръзка, по телефон или при среща на живо, ако сте в София.

Поддръжка на уебсайтове

Има няколко вида поддръжка на сайт. Аз предлагам основно две услуги: техническа поддръжка на сайт и SEO поддръжка за подобряване на сайта и неговото лесно откриване в интернет. За поддръжка свързана с обновяване на съдържанието на сайта, давам възможност на клиентите сами да управляват съдържанието на сайта си. Ако те нямат време или желание за това, мога да предложа и поддръжка на съдържанието на сайта.

Други уеб услуги

Ако търсите уеб услуга, която не е посочена в списъка горе, моля, свържете се с мен от страница Контакт. Моят богат технически опит вероятно ще ми позволи да ви помогна или да ви консултирам как да постъпите, за да намерите решение.

Свържете се с мен сега!